Airline Management Technologies ALMT Oy on ilmailualan monitoimitalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua ilmailualan yrityksille, lentokoneoperaattoreille ja lentokoneen omistajille.

 ALMT tarjoaa FLAPLAND-brändin alla lentokonehuoltoa (PART 145 ja PART M subpart F) Helsinki-Malmin ja Kuopion lentoasemilla. Lentokelpoisuuden hallintapalvelut (CAMO+) tuotetaan Vantaan toimipisteessämme. Asiakkainamme on liikelento-operaattoreita, lentotyöorganisaatioita, lentokouluja, hyppykerhoja ja lentokoneen omistajia. Toimilupamme kattavat ilma-alukset kuumailmapalloista ja mäntämoottorisista lentokoneista potkuriturbiinikoneisiin.

 Koulutusosastomme tarjoaa teknisten organisaatioiden tarvitsemat perus- ja kertauskoulutukset ja valmentaa vastuuhenkilöitä sekä henkilöstöä turvallisuuden- ja laadunhallintaan.

 ALMT:ssä pääset ilmailun näköalapaikalle ja opit miten ilmailun kokonaisuudet nivoutuvat yhteen.

1)   Haemme kesätyöntekijää CAMO-tehtäviin

 Hakemamme työntekijä työllistyy jatkuvan lentokelpoisuuden hallintaorganisaatioon sekä tarpeen mukaan lentokonehuollon tekniseen toimistoon tai muutostöiden suunnitteluun. Työtehtävät määräytyvät henkilön kokemuksen ja taitojen mukaan.

 Hakijalta edellytämme peruskäsitystä ilmailuhuoltoympäristöstä. Kokemus lentokonehuollosta ja jatkuvan lentokelpoisuuden valvonnasta joko työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi lujuusoppiin liittyviä taitoja.

 Englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön, lisäksi hakijalta odotetaan vahvaa toimistotietotekniikan tuntemusta.

 Tehtävä on kesällä (kesä-elokuu) kokoaikainen, mutta työt voi aloittaa osa-aikaisesti jo keväällä. Hakijan niin halutessa voimme tarjota osa-aikaista työtä myös kesän jälkeen.

2)   Haemme kahta suunnitteluinsinööriä työsuhteeseen

Henkilöt työllistyvät tekniseen toimistoomme muutostöiden suunnittelijaksi. Työtehtävät käsittävät ilma-alusten rakenne- ja järjestelmämuutosten suunnittelua ja lentokelpoisuustarkasteluja. Erityisesti happi-, polttoaine ja avioniikkajärjestelmät sekä sisustussuunnittelu ovat asiakkaittemme kiinnostuksen kohteita.

Tehtäväkuvaan sisältyy osittain lentokonehuollon ja jatkuvan lentokelpoisuuden hallinnan tehtävät.

Hakijalta edellytämme kohtuullista lujuusopin- ja FEM:n käyttötaitoa mukaan luettuna lentokonemateriaalit, kuten alumiinit, lujitemuovit ja komposiittirakenteet.

Vaihtoehtoisesti edellytämme vahvaa osaamista radio-, tutka- ja GPS-järjestelmistä sekä sähköjärjestelmistä ja –verkoista.

Edellytämme CAD-suunnittelutaitoa, Solid Works-ohjelmiston käyttötaito katsotaan eduksi. Myös vahva perusymmärrys lentokelpoisuudesta ja huoltojärjestelmistä tulee olla olemassa.

Englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito välttämätön, lisäksi hakijalta odotetaan vahvaa toimistotietotekniikan tuntemusta.

Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen.

Lisäksi:

 Odotamme hakijoiltamme joustavuutta työtehtävissä ja ajanhallinnassa, yrittäjähenkisyyttä ja jämäkkää otetta työntekoon. Kaikki työntekijämme toimivat asiakasrajapinnassa ja odotamme ystävällistä ja oikeaa asennetta asiakaspalveluun.

 Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetäthän ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen 28.02.2017 mennessä sähköpostitse: rekry@almt.fi. Mahdolliset lisäkysymykset työtehtävästä voi lähettää samaan sähköpostiin. Lisätietoa yrityksestämme: www.almt.fi