COR Ohjeistusta

Halutessasi vuokrata konetta, tulee sinun saada ensiksi käyttöoikeus varauskalenteriin. Sen saa hyvämaineiset lentäjät lähettämällä sähköpostia info@almt.fi.

Koneessa on 150hp moottori ja se polttaa Shellin V-Power autobensaa. Toki 100LL saa tankata, mutta omalla kustannuksella, eli erotuksen autobensaan joutuu maksamaan. Muutoin tuntihinta sisältää öljyt, bensat, vakuutukset ja kausikortin muualle, paitsi Malmille ja Vantaalle. Ulkomaan kulut veloitetaan jälkikäteen laskulla.

OH-COR koneeseemme on hankittu hätälähetin (PLB personal locator beacon).

Nummelan järjestelyt ovat seuraavat; avain koneeseen löytyy koodilukon takaa. Nipussa on myös avain Nummelan kentän porttiin ja pa-kanistereiden säilytykseen. Yritetään pitää kone siten tankattuna, että mukaan saa täyden pokan. Kanistereista sitten tarpeen mukaan lisää. Tankkaus tapahtuu Nummelassa hyväksytyllä tankkauspisteellä. Polttoaineesta voi kysellä myös Jari Siltalalta ja Markku Roschierilta. Teknisissä ongelmissa kannattaa soittaa Flaplandin numeroon, niin katsotaan miten voidaan auttaa.

Koneen tuntivuokra on halvimmillaan ostettuna verkkokaupasta. Mikäli lähetämme laskun, on tuntihinta 12,-/h kalliimpi. Verkkokaupassa on tietenkin riski ostaa liikaa. Totta, niin on, mutta kone on halpa. Mikäli lentotoiminnan aikana syntyy kuluja, voit saada niistä rahat takaisin, tai vaihtaa ne lentotunneiksi.

Yhteystiedot

Sähköposti: info (at)almt.fi

Markku Roschier
puh: +358 40 702 9375